Първи в България!
Екстремни без риск
6765 Ардино, област Кърджали GSM: +359 893 00 34 35

Оръжия

Предлагаме оръжия и оборудване на руската компания LASERWAR - лидер в разработването и производството на оборудване за лазертаг, която продава своите продукти в над 20 страни. Всичките оръжия и цялото оборудване на спортен клуб LASERWAR BALKANS притежават специални сертификати.

“Куршумът” на нашите оръжия представлява всъщност безвреден кодиран инфрачервен сигнал. Ето защо играта е напълно безболезнена, като същевременно може да се провежда на всякакъв терен, независимо от метеорологичните условия.

Инфрачервените лъчи на лазертаг оръжията са абсолютно безвредни! Употребата на инфрачервени диоди в електроуредите е широко разпространена - има ги дори в дистанционните управления на телевизорите във всеки дом.

Разберете какви са характеристиките на всяко оръжие, като кликнете ТУК!
 

Лазерно стрелбище

Спортен клуб LASERWAR BALKANS разполага с лазерна мишена, която може да се използва за тренировки по точна стрелба или за мини турнири. Ако някой не желае да се включи в битката, пак няма да скучае - лекото оръжие, с което се стреля по специалната мишената, ще му позволи да упражни точността си!
 

Допълнително оборудване

Допълнителното оборудване включва ленти за глава със сензори, оптични прицели, аптечки (както в компютърните игри, те “възстановяват” здравето на ранения играч) и други.
 

Екипировка

Военният камуфлаж, специалният грим и останалите налични аксесоари правят играта още по-реалистична и увеличават шансовете на играча да остане незабелязан на бойното поле!