Първи в България!
Екстремни без риск
6765 Ардино, област Кърджали GSM: +359 893 00 34 35
За корпоративни клиенти

LASERWAR BALKANS предлага…

 

Безплатни услуги

За всички играчи има безплатни чай и кафе, както и снимки за спомен, които се съхраняват в нашия уебсайт. При поръчка на 3-часова игра за минимум 10 души, получавате безплатен обяд в нашата военно-полева кухня!


Нощен лазертаг

Провеждането на играта в тъмното подсилва тръпката и увеличава притока на адреналин. Реалистичният нощен лазертаг гарантира незабравими емоции от бойното поле! Убедете се сами - направете своята резервация още сега!


Сериозна битка за истински бойци

Специално за играчите с добра физическа подготовка предлагаме 2- и 3-дневни програми с уникални сценарии. Непознатото и вълнуващо приключение включва различни бойни задачи, богат избор от оръжия, трудни планински маршрути, нощни игри… Преживяване, което ще помните цял живот!

В цената влиза настаняване по избор - в хотели в град Ардино или на палатки - както и три хранения дневно.


Тренировки

Искате ли да станете най-добрия лазертаг играч? Посетете нашите специални курсове или потренирайте с опитен инструктор. Преодоляване на препятствия, упражнения с лазерна мишена, стрелба с различни оръжия, усвояване на тактики за водене на бойни действия - всичко това осезаемо ще подобри вашите умения!


Рожден ден

Можете да направите необикновен подарък на някого, независимо от пола и възрастта му! Направете поръчка за рожден ден в стил “лазертаг” още сега! Ние ще разработим специален сценарий за играта, ще подготвим тематични подаръци и ще се погрижим за празничната трапеза.


Професионални снимки

Професионален фотограф може да ви направи фотосесия преди, по време или след играта. Покажете на близките си снимки от необичайното преживяване! Услугата се предлага само при предварителна заявка.


Лазертаг в цяла България

Технологията на играта позволява тя да се практикува навсякъде и по всяко време. След предварителна заявка бихме могли да организираме за вас лазертаг битка в което и да е кътче от България. Това е уникален начин да изненадате приятелите си! Свържете се с нас още сега!


Кражба на булка

В деня на сватбата е прието да се организират разнообразни забавления. Искате ли да изненадате всички? Вие и вашите приятели може да влезете в ролята на военни, за да откраднете булката! От нас са реалистичните оръжия, екипировка и оборудване. За булката ще има и луксозен букет - подарък от екипа на LASERWAR BALKANS!