Първи в България!
Екстремни без риск
6765 Ардино, област Кърджали GSM: +359 893 00 34 35

Огромен набор от сценарии

Броят на наличните сценарии е неограничен! Спецификите на играта зависят от много фактори - колко човека искат да играят, какво е нивото на физическата им подготовка, с колко време разполагат… Вижте кои са най-популярните сценарии за лазертаг:

 

Битка между два отбора

На вашия отбор е наредено да извърши операция, чиято цел е откриване и унищожаване на противниците. Не бива да забравяте обаче, че те са получили същите инструкции! Работете в екип, покрийте гърбовете на своите братя по оръжие, борете се до последния изстрел! Нека най-силните победят в тази битка на живот и смърт!


Пленяване на знамето

Участниците са разделени на два отбора със своя собствена база. Във всяка от тях има знаме със съответния цвят. Целта на играта е някой от двата отбора да успее да плени флага на противника и да го занесе в своята база. Този сценарий се смята за един от най-динамичните, защото изисква постоянно движение!


Последен герой...

В този сценарий няма отбори, а всеки играе сам за себе си. Задачата ви ще бъде да унищожите всички противници! Единственият оцелял печели играта.


Превземане на контролна точка

Основната задача на всеки отбор е да превземе колкото се може повече контролни точки и да ги опази максимално дълго време. Контролът върху точката се установява чрез изстрел в сензора, при който тя придобива цвета на съответния играч. В такава ситуация контролната точка първо започва да мига и да издава специфични звуци, след което преминава под контрола на единия от двата отбора. Печели онзи екип, превзел най-много контролни точки в рамките на играта.


Щурмуване на сгради

При този сценарий единият отбор се помещава в най-високите части на някоя сграда и се отбранява според предварително приет от играчите в него план за действие. Основната задача е възможно най-дълго да се устои на противниковите атаки. Вторият отбор трябва да превземе сградата и да “убие” всички отбраняващи се, за да бъде признат за победител.


Диверсия

Първият отбор (терористите) поставя бомба в едно от предварително уговорените места. След това я активира и не позволява вторият отбор (тайните служби) да достигнат до нея. Те, от своя страна, имат за цел да обезвредят взривното устройство. Дали доброто ще възтържествува?


Бодигард

Единият отбор трябва да ескортира VIP персона от точка А до точка Б. Другият трябва да убие или плени важната личност. Един човешки живот е заложен на карта! За да бъде опазен, е необходима хитрост, съобразителност и… точна стрелба!


Бягство от затвора

Няколко човека са избягали от затвора! Те са въоръжени и могат да бъдат много опасни. Има слухове, че търсят изчезнали пари, които собственоръчно са скрили след мащабен обир. Полицията преследва бегълците и трябва да ги обезвреди, преди да намерят парите.

Затворниците започват играта без патрони - за да заредят своите оръжия, е необходимо да намерят кутия с муниции. За целта обаче разполагат с много малко време, тъй като полицията тръгва по петите им скоро, след като извършат бягството.


Предателство

Един от вашите братя по оръжие е предател! Трябва да подозирате всички и да вярвате само на себе си. Ще съумеете ли да унищожите врага, докато внимавате да не получите куршум в гърба от съотборник?