Първи в България!
Екстремни без риск
6765 Ардино, област Кърджали GSM: +359 893 00 34 35

За корпоративни клиенти

Необичаен тиймбилдинг

Сега Тиймбилдингът не изненадва никого. Много компании предлагат разнообразни тренировки и развлечения,насочени към подобряване на работата в екип и сплотяване на колектива.

Ние имаме уникално предложение - провеждане на необичаен тиймбилдинг в горите на Родопите! Бихме могли специално за Вашата компания да разработим 2-3 дневна програма. 

Завладяваща,напрегната,емоционална игра с лазертаг по средата на  девствената природа на  Родопите, между чистият въздух, пъстървата в огледално чистите реки, забравените селца, местните забележителности, свежите продукти, екскурзиите до Дяволския мост, Орловите скали и други интересни места.За Вашите сътрудници това ще е незабравимо преживяване!


VIP оферта

 В играта могат допълнително да се включат джипове, високопроходими ATV и UTV, дори и яхта -за желаещите да възпроизведат военна операция на безлюдните и живописни брегове на река Арда.

  

По ваше желание играта Ви ще бъде фотографирана или заснета на видео от нашия професионален безпилотен летателен апарат (дрон) DJI Phantom 3 Professional.


Отлично обслуживане

Заемаме се с всички въпроси - трансфер,отсядане в хотел от 3 до 5 звезди и т.н. За прехраната си също не се тревожете. Вкусната храна по време на играта ще Ви бъде предоставена от истинска военно-полева кухня ,която като по чудо намерихме и реставрирахме. 

 

 

Подробна информация може да получите на нашия телефон +359 893 00 34 35  или e-mail - info@laserwar.bg.

Моля - звънете,пишете,задавайте въпроси. Сътрудниците ни с удоволствие ще Ви съдействат с възможно най-добрата оферта за Вашето корпоративно приключение, протичането на програмата  и  цената.

 

Отделно каним за сътрудничество компании,предлагащи услугите на корпоративна почивка и тиймбилдинг.